loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg

Крит и Закинтос
Обграден с бели пясъчни плажове, окъпан от топлите морски води на Андаманско море остров Пукет с право е наричан тропически рай. Името на острова идва от думата bukit, което в превод означава „хълм”. Тук се намират едни от най-прекрасните плажове и най-луксозните хотели в цял свят. По форма остров Пукет напомня за неправилна перла, с дължина 48 км и ширина 21 км, и е свързан с континента чрез мост. Той е най-големият остров в Тайланд и е отделна провинция, а най-голямата част от населението живее в град Пукет.

Целият остров е осеян със зелени хълмове, кокосови палми, каучукови плантации, изобилна тропическа растителност, очарователни плажове, някои от които предлагат възможности за различни видове водни спортове. Тук ще намерите богат избор от ресторанти, барове и заведения, разположени на уникални плажове.
Плажът Патонг е най-известното място с нестихващ нощен живот, подходящ за любителите на безкрайни купони. Плажната ивица е дълга около 3 км и е най – широката на острова.

Известни също са плажовете Карон и Ката, които са на юг от Патонг. Камала е най-хубавият плаж на север от Патонг. Банг Тао е един от най-дългите плажове на остров Пукет. В южната му част са разположение повечето хотели, а северната част е по-спокойна и подходяща за уединение. По-малките плажове привличат с тишина и уединеност и възможност за спокойна почивка.

Cape Panwa е красив плаж на юг от град Пукет. Тук може да посетите морския изследователски център и Аквариума на Пукет, където ще може да видите голямото разнообразие от екзотични морски създания. Този плаж е идеален за любителите на гмуркането.

В град Пукет можете да се отдадете на пазаруване и да срещните местните жители. Хотелите на остров Пукет са изключително разнообразни – от уникални комплекси, до малки уютни хотелчета, разположени на красиви плажове, които могат да задоволят различни вкусове. Всички те предлагат високо ниво на обслужване и богат избор от ястия от азиатската и интернационална кухня. Вечер пък може да се забавлявате в много дискотеки и нощни клубове или да пиете екзотични коктейли на брега на морето.

Пукет е мястото, където прекрасно се съчетават запазената природа на тропически остров и безкрайни възможности за развлечения. Сега имате шанс да се насладите на това удоволствие, не го пропускайте!


Ресторанти на плажа Патонг:

Andaman – типичен тайландски ресторант, където може да опитате морски дарове приготвени на барбекю и грил, поднесени под звучите на традиционна музика

Baan Rim Pa – изискан тайландски ресторант, чиито ястия са били сервирани дори на кралското семейство

Lim’s – най–модерният тайландски ресторант на острова.

Salathai – традиционна тайландска кухня на достъпни цени

Trattoria Capri Da Rico – най–старият италиански ресторант на островаНощни клубове на плажа Патонг:

Banana Disco – най–популярното място за танци на остров Пукет

Safari Disco – дискотека с открит и закрит дансинг, Тук може да изпробвате уменията си за катерене по стена.

Tai Pan - този клуб е най–популярен за срещи на млади двойки от местното населание.

Baya Beach – най–малкият нощен клуб на плажа Патонг
АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
AH Chat Software