loading


X
ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - www.astralholidays.bg

Крит и Закинтос

Нашите съвети

Нашите съвети към Вас, уважаеми пътешественици!

Вече 20 години екипът на АСТРАЛ Холидейз се грижи за комфорта на своите клиенти и им предоставя най-добрите възможности за почивка!
С цел да Ви осигурим едно наистина незабравимо пътешествие екипът ни от доказани професионалисти внимателно подбира новите продукти, държи и следи за високото качество на предлаганите туристически услуги и поставя като приоритет желанията и изискванията на нашите клиенти.
Ние, от АСТРАЛ Холидейз, се стремим да бъдем винаги актуални и иновативни и да предлагаме богата гама от туристически дестинации за всеки вкус и възраст– от класически и добре познати места за почивка до по-нестандартни и нетрадиционни маршрути. За да Ви помогнем да изберете най-добрата оферта за Вас и да избегнете възможни неприятни моменти по време на Вашата ваканция сме подготвили кратка полезна информация относно Вашето пътуване!

Кога да резервирате?

Колкото по-рано планирате и резервирате Вашата почивка, толкова по-голям ще е изборът на дестинации и хотели и по-изгодни ще са нашите предложения! Следвайки световните тенденции в развитието на туризма големите отстъпки за ранни записвания са вече абсолютен факт. Най-добри условия можете да получите при резервации до края на месец февруари или март.
Планирайте рано отпуски и почивки, дълги уикенди или кратки пътешествия, защото така ще спечелите.
Нашите правила за резервация и срокове са ясни и прозрачни - залегнали са в Общите правила и условия, неразделна част от Вашия договор за организирано пътуване, който ще Ви бъде съставен и предоставен в момента на резервация. С тези правила можете да се запознаете предварително на нашия сайт, както и в каталога на АСТРАЛ Холидейз.

Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящата почивка за Вас!

За да изберете най-подходящата оферта за почивка и да получите максимума от Вашата ваканция, моля обърнете внимание на следното:

• Подробна информация за всяка дестинация, която АСТРАЛ Холидейз предлага, е налична на сайта на фирмата, но ако имате допълнителни въпроси или се интересувате от дестинация, за която не намирате информация на сайта ни, нашите туристически консултанти са на Ваше разположение.

• Описание на услугите във всеки хотел е налично на нашия сайт, но също така ще го получите и при настаняването в избрания от Вас хотел. За Ваше удобство и сигурност, моля изискайте най-подробна и точна информация от рецепцията или нашия представител.

• Към описанието на всеки хотел на сайта ни ще видите някои от най-често използваните съкращения на термини в хотелските услуги, свързани с типа изхранване.
Вижте какво означават те и изберете най-добрия вариант за Вас.
BB (Bed and Breakfast) – цената включва нощувка и закуска.
HB (Half Board) – цената включва нощувка, закуска и вечеря, т.е полупансион.
FB (Full Board) – цената включва нощувка, закуска, обяд и вечеря, т.е пълен пансион.
AI (All Inclusive) – цената включва всичко: нощувка, закуска, обяд, вечеря, алкохолни и безалкохолни напитки (само местно производство), междинна закуска и забавления в хотела.
UAI (Ultra All Inclusive) – подобрен вариант на услугата All Inclusive, който включва нощувка, закуска, обяд, вечеря, алкохолни и безалкохолни напитки (местно И вносно производство), допълнителни закуски и разнообразни забавления.

• Настаняването в стаите на хотелите е след 14:00 ч., а в деня на напускането, стаите се освобождават до 10:00 или 12:00 ч., в зависимост от изискванията на съответния хотел. При ранно пристигане или късен трансфер, бихте могли да оставите своя багаж в специално отредена "стая за багаж". Друга възможност е доплащане за ранно настаняване или късно освобождаване на стаите - моля, потърсете повече информация предварително.

Ние ще Ви напомняме за всичко важно, преди отпътуването Ви!

• Вашата медицинска застраховка: В туристическия пакет на АСТРАЛ Холидейз е включена медицинска застраховка за пътуване в чужбина с лимит на отговорност 10 000 евро, но по Ваше желание за пътуване в Европа можете да се снабдите с Европейска Здравна карта или да направите застраховка с по-висок лимит на отговорност срещу допълнително заплащане.

• Вашите полети: В деня преди отпътуването Ви ще се свържем с Вас, за да потвърдим часа на полета, терминала, от който ще се извърши, както и името и телефона на представителя на фирмата, който Ви изпраща. Моля, имайте в предвид, че всички часове на полети, цитирани на разписания и изписани в билета, са в местни времена. Желателно е да се явите на летището поне 2 часа преди полета. АСТРАЛ Холидейз запазва правото си за промяна, съобразно подадената информация от опериращата авиокомпания.

• Пътуване на непълнолетни деца: Ако дете до 18 г. пътува само с единия родител или без родител, задължително е наличието на нотариално заверено пълномощно от втория родител или и от двамата, за пътуване в чужбина. При несъвпадение на фамилните имена трябва да се приложи и копие от акта за раждане!

Ние сме с Вас и в чужбина!

За да гарантираме качеството на услугата, която сме Ви предоставили!


Нашите представители ще познаете по усмивката и табелката с логото на АСТРАЛ Холидейз. Те ще Ви съпътстват през цялата Ви почивка, за да се уверят, че всичко е наред и че изживявате ваканцията си с наслада! Можете да се обръщате към тях по всяко време от Вашето пътешествие. Доверете се на техния професионализъм!

Очакваме Вашите отзиви, когато се върнете! Вашето мнение е важно за нас!

Анкетите на АСТРАЛ Холидейз са неизменна част от събирането на информация от Вас, нашите клиенти - доволни ли сте от нашата услуга, от обслужването в офисите ни и от нашите колеги - в България и в чужбина? Къде искате да пътувате следващия път? Какво Ви е харесало и къде можем да бъдем по-добри?

Чрез няколко кратки отговора Вие помагате нашето обслужване да става все по-професионално, а нашите услуги все по-качествени!

След завръщането си, автоматично ще получите молба за попълване на нашата анкета, ако сте пропуснали да го направите на място. Ще се радваме да Ви чуем и по телефона или да се свържете с нас по удобен за Вас начин, за да споделите мнение или препоръка.

Ще се радваме да ни се доверите отново!

АБОНИРАЙТЕ СЕ
ЗА НАШИТЕ
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
AH Chat Software